Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions

Искате да основете собствена фирма за уеб дизайн? – Няколко полезни съвета.

Фирма За Уеб Дизайн - Няколко полезни съвета; Счетоводната част на фирма за уеб дизайн има значение; Регистрация на фирма - T&G Consulting ;В днешно време ни е трудно да се сетим за сфера на бизнеса, която не се нуждае от собствена уеб страница. За да заеме мястото си и да задържа вниманието всеки сайт се нуждае от  атрактивно съдържание и вид. Тук незаменима помощ може да окаже наемането на фирма за уеб дизайн. Разбира се, където има потребност от създаване на уеб страници, има и поле за развитие на собствен бизнес.
Ако имате уменията в областта на дизайна и програмирането, сега е времето да помислите за отваряне на фирма за уеб дизайн. В следващите редове ще Ви дадем някои полезни съвети.

Вариантите свързани с дейността на фирма за уеб дизайн са няколко:

1.Извършвате дейността си чрез уеб сайт.

Избирайки този вариант, не Ви е необходим офис или пък екип, поне в началото. Вие ще можете движите Вашата фирма за уеб дизайн напълно самостоятелно и дори от вкъщи. В този случай не се налага и да преминавате сложна процедура за регистрация. Разбира се, винаги можете да привлечете още специалисти дистанционно при увеличаване на обема на работата.

Предимства: спестявате от регистрация на фирма, наем, заплати.

Недостатъци: няма да можете да работите с големи клиенти.

2.Регистриране фирма и наемане офис

Този вариант е удачен за онези, които са решили да разрастват бизнеса си в дългосрочен план и да приемат по-големи поръчки.  За изпълнението, обаче, трябва да регистрирате фирма и да си направите уеб сайт. Съветваме Ви да събере екип от специалисти на щат и няколко на свободна практика.

Предимства : достъп до големи поръчки, увеличаване на заетостта.

Недостатъци: увеличават се постоянните разходи, увеличава се и фонд работна заплата.

3.Създавате дигитална агенция или уеб студио

Тук, освен регистрацията на фирма за уеб дизайн, създаване на интернет страница, сайт, дизайн и оформление, са нужни:

  • SEO, SMM и банер реклама;
  • медийна и таргетирана реклама;
  • email маркетинг и др.

Предимства: по-голяма средна печалба, увеличаване на броя на клиентите, интегриран подход.

Недостатъци: трябва да умеете да боравите с инструментите на интернет маркетинга, сложност на обратната връзка (разбиране на задачите от възложителя и изпълнителя), по-големи начални инвестиции.

Нека пристъпим към някои основни стъпки за създаване на фирма за уеб дизайн:

Стъпка 1. Регистрация на дейностите

Напоследък  има немалко уеб дизайнери на свободна практика в мрежата, които получават поръчки  без да подписват договори.

Но ако сте решили, че основният източник на приходите Ви трябва да бъде Вашата фирма за уеб дизайн, то трябва да започнете с регистрация на фирма

Стъпка 2. Избор на услуги

Като всяка друга бизнес дейност и Вашата фирма трябва да предлага на клиентите си определен списък от услуги. Без да се дефинират ясно посоките, в които планирате да работите, няма смисъл да се говори за по-нататъшно насърчаване на бизнеса.

Стъпка 3. Покупка на оборудване

Тук ,разбира се, основните разходи ще бъдат свързани покупката на модерни и мощни компютри. В допълнение, разнообразие от офис оборудване може да бъде полезно – цветни принтери, скенери и т.н. Но може би най-важното условие е да имате високоскоростен стабилен интернет.

Стъпка 4. Реклама и намиране на клиенти

Както знаете всеки бизнес се нуждае от реклама, за да може Вашата фирма  за достигне до клиента. В тази стъпка Вие трябва да „ударите всички фронтове едновременно” и да уловите възможно най-много източници на целеви трафик.

Ето и няколко съвети за тези, които планират да създадат собствено фирма за уеб дизайн

На първо място, разграничете възможно най-ясно основните си конкурентни предимства. Сред тях, наред с други неща, трябва да се включат:

  • бързо индексиране на ресурси в търсачките;
  • удобна система за управление;
  • текуща поддръжка и корекции на грешки;
  • високо ниво на защита срещу атаки и вируси;
  • възможност за проста и бърза реализация на допълнителна функционалност.

Следващото най-важно условие за успех е да се научите се да говорите езика на клиентите си. Не предлагайте конкретни продукти и технологии, а ефективно решение на проблема. Като правило, клиентът не се интересува как го правите. Много по-важно – какво ще получи като резултат.

Не се опитвайте да се конкурирате с „големите“. Вместо това създайте своя база с клиенти и своя собствена ниша. От основно значение е Вие като фирма за уеб дизайн да създавате стойност за потребителя чрез предлаганите услуги.

Ние в T&G Consulting бихме били Ваш верен партньор в бизнеса. Поверете Вашето фирмено счетоводство на нас  – в наше лице ще намерите професионално отношение, ефективност и високо ниво на работа. Способни сме да Ви съдействаме във всеки етап от създаването до развитието на Вашата фирма за уеб дизайн – Свържете се с T&G Consulting.

Вашият коментар