Изработка на уеб сайт от Web IT Solutions

Счетоводни услуги

Над 10 години опит в областите счетоводни услуги
и данъчно консултиране

Счетоводство за всеки тип бизнес

Ние от Т&G Consulting предлагаме повече от счетоводни услуги.

Нашите клиенти оперират в редица различни направления като дигитален маркетинг, компании ориентирани изцяло в сферата на цифровите технологии, строителство, туризъм, хотелиерство, транспорт, производство,  земеделие, интернет магазини, софтуерни компании, международни сделки, IT компании, НПО (неправителствени организации), проектно и грантово финансиране, дропшипинг, криптовалути, търговия в Ebay и Amazon, търговия в и извън ЕС, включотелно Китай и САЩ, предоставяне на услуги чрез световен маркетплейс, пейрол услуги и свободни професии (фрийлансър).

За нас е важно да оптимизираме Вашите данъци. Възползвайки се от нашите счетоводни услуги, Вие можете да бъдете спокойни, че финансово-счетоводните процеси, а именно данъчното консултиране, счетоводството, труд и работна заплата – отчитане на персонал, са в добри ръце. Нашите счетоводни услуги Ви осигуряват всичко, от което Вашата фирма се нуждае, за да работи в съответствие с данъчното и осигурителното законодателство.

Ние вярваме, че сме една от качествените счетоводни фирми, защото имаме лично отношение към всеки клиент и се стараем всичките ни фирми да са изрядни до последния детайл.

Ако търсите коректност, надеждно обслужване, лоялност и безкомпромисност от страна на Вашия счетоводител, T&G Consulting е правилният за Вас избор.